Tuesday, June 22, 2010

Verzekering

Om Milla Rose aan te sluiten bij de DKV-hospitalisatieverzekering moet ik een medische vragenlijst invullen. Ik wil die best naar eer en geweten invullen, maar de meeste vragen zijn gewoon belachelijk voor een baby van 7 maanden.

"Bent u momenteel zorgbehoevend en/of afhankelijk van de hulp van een derde om activiteiten van het dagelijkse leven uit te voeren?" Euhm; ze kan kaka doen maar de pamper verversen wil nog niet lukken, ze kan zelfstandig zitten maar lopen zal nog een tijdje op zich laten wachten, en een zinnige conversatie voeren is ook uitgesloten. Antwoord "ja" dus. ;-) Dan willen ze ook nog weten "Is dergelijke hulp voorzien of aangeraden?" (antwoord: dergelijke hulp is voorzien in de vorm van inwonend personeel, ook gekend als "mama" en "papa"), "Voor welke activiteiten?" en als afsluiter "Aantal uren per dag?" (antwoord: 24/24, 7/7, geen vakantiedagen voorzien)

"Hebt u tanden die vervangen zijn of die ontbreken?" Ocharme, ze is nog niet gefrustreerd genoeg dat ze geen tanden heeft, nu moeten die verzekeraars dat nog eens extra benadrukken. Ik heb hier "nee" ingevuld. ;-)

En dan nog wat vraagjes over arbeidsongeschiktheid en zwangerschap...

1 comment:

  1. blij u terug te hebben gevonden ,was effe het spoor bijster,samen met heeel druk bezig.
    Maar nu dan :proficiat met jullie dochter !!!!Heeeeel mooie naam.

    ReplyDelete